https://psykoterapeutforeningen.dk/terapeut/hanne-funch-andersen/

Hvordan arbejder jeg?

  • Alle mennesker er unikke, og derfor er alle samtaleforløb forskellige. Når vi arbejder i det terapeutiske rum, trækker jeg derfor på flere sider af mig selv.
  • Først og fremmest bruger jeg de tilgange og terapeutiske metoder, som har været centrale i min terapeutiske uddannelse.
  • Udover det narrative grundlag for det terapeutiske arbejde anvender jeg min særlige viden om traumer, tilknytning, om det neuroaffektive, om krop, identitet og om hukommelse.
  • Jeg integrerer af og til åndedrætsøvelser og andre meditative redskaber og visualiseringsøvelser til at berolige nervesystemet og regulere den følelsesmæssige balance, hvilket kan hjælpe den frie samtale på vej.
  • Derudover trækker jeg naturligvis også på mit eget liv og de erfaringer, som jeg har gjort mig som led i egen opvækst, og i mit familie- og arbejdsliv i øvrigt.

Curriculum vitae:


Cand.mag. 

Master i offentlig ledelse

Psykoterapeut og familieterapeut

Supervisor


Udover min terapeutiske erfaring har jeg mere end 20 års erfaring med bl.a. undervisning, vejledning, coaching, ledelse, konsulentarbejde

Din garanti for høj faglighed og professionelt engagement

Jeg følger Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer i min praksis og er desuden omfattet af de til en hver tid gældende regler om oplysnings- og tavshedspligt samt forhold vedr. indsamling, opbevaring og brug af personoplysninger (GDPR)